2022. április 26. és április 28. között rendezik meg Szentpéterváron a Pétervári Műszaki Vásárt, amely Oroszország egyik legjelentősebb műszaki kiállítása a fémmegmunkálás, a gépgyártás, a kohászat és az ipari innovációk terén.

A kiállítással egy időben és helyen két másik szakkiállítás is megrendezésre kerül: az innovációk és csúcstechnológiák bemutatására szolgáló HI-TECH és az új energetikai és elektrotechnikai termékek oroszországi bemutatására lehetőséget adó Energetikai és Elektrotechnikai Nemzetközi Kiállítás.

A vásáron történő részvétel lehetőséget teremt a kapcsolatfelvételre és tárgyalások lebonyolítására az iparág képviselőivel és a potenciális üzleti partnerekkel. A vásár betekintést nyújt a jelentősebb orosz innovációs projektekbe és alkalmat kínál új partnerségi megállapodások megkötésére is.

A Pétervári Műszaki Vásár az alábbi főbb témákat öleli fel:

  • Fémfeldolgozás, gépgyártás
  • Fémkohászat, fémöntés
  • Rögzítőelemek, fémáruk, szerszámok
  • Ipari vállalkozások automatizálása (a HI-TECH kiállítás keretében)
  • Műanyagok, polimerek, kompozitok és gumiipari termékek
  • Munkavédelem és személyi védőfelszerelés

ÜZLETI PROGRAM

A vásár keretei között megrendezésre kerül a 3. Szentpétervári Ipari Kongresszus, amely lehetőséget ad a modern ipar időszerű kérdéseinek felvetésére és megvitatására az új technológiák és az iparág fejlődési irányának fényében.

BESZÁLLÍTÓI ÜZLETI TÉR (Supplier Exchange)

A kiállító vállalatok igénybe vehetik a Beszállítói Üzleti Tér szolgáltatásait, melynek segítségével könnyebbé válik az új üzleti kapcsolatok felderítése, a lehetséges partnerek közötti kommunikáció és üzletkötés.

TELJES GYÁRTÁSI CIKLUS

A szakkiállítások egy helyszínen történő bemutatása elősegíti és megkönnyíti a fejlesztők, a gyártók és fogyasztók közötti szakmai párbeszédet.

INDUSTRIAL STARTUP VILLAGE

A vásár keretében Industrial Startup Village címmel bemutatkozási lehetőséget biztosítanak kis és közepes innovatív vállalkozások és startupok számára is.

 

A Pétervári Műszaki Vásáron történő részvétel feltételeiről az alábbi internetes honlapon érdeklődhetnek: https://ptfair.ru/en/exhibitors/stand-booking

A Pétervári Műszaki Vásárral karöltve és azzal egy időben megrendezésre kerül két szakkiállítás is:

HI-TECH Nemzetközi Innovációs és Tudományos-műszaki Szakkiállítás

A HI-TECH szakkiállítás a tudományos-műszaki csúcstechnológiák és innovációk bemutatására szolgál, célja az iparági szakemberek, az innovatív megoldásokat szállító vállalatok, kutatóközpontok és a potenciális befektetők közötti hatékony párbeszéd elősegítése és új üzleti lehetőségek feltárása.

A kiállítás keretei között meghirdetésre kerül "Az év legjobb innovatív projektje és a legjobb tudományos-műszaki találmánya" című nemzetközi verseny, melynek fő célja a vállalkozások ösztönzése az innovatív technológiák kidolgozására és bevezetésére.

Jelentkezés a HI-TECH szakkiállításra: https://hitech-expo.ru/

Energetikai és Elektrotechnikai Nemzetközi Kiállítás

A szakkiállítás az egyik fő iparági platformja az új energetikai és elektrotechnikai termékek oroszországi bemutatkozásának, célja az orosz és külföldi vállalatok együttműködésének elősegítése és kiterjesztése. A 29-ik alkalommal megrendezett seregszemlére az energia-, a villamos- és világítástechnikai berendezések, az automatizálási és vezérlési rendszerek és eszközök, az ipari robbanásbiztos elektromos berendezések gyártóit és beszállítóit, erőművek és villamosenergia-rendszerek automatizált üzemeltetésének hatékonyságát javító megoldások szállítóit, energiahatékony és energiatakarékos termékek és technológiák forgalmazóit várják.

Jelentkezés az Energetikai és Elektrotechnikai Nemzetközi Kiállítás-ra:

https://energetika-restec.ru/en/registration1

Utazással kapcsolatos információk: